Kako kupovati

Naručivanje

Kada odaberete koje artikle želite da kupite, kliknite na ikonicu koja predstavlja korpu, koja se nalazi pored svakog artikla, i automatski će se Vaš željeni artikal naći u Vašoj korpi.

U bilo kom trenutku možete pogledati na vrhu stranice Vašu korpu i saznati koliko imate artikala u njoj i koja je njihova zbirna cena. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu.

Cena svakog artikla na sajtu je sa več uračunatim Porezom na dodatu vrednost (PDV).

Nakon odabira naslova koje želite da kupite, kliknite na dugme "Završi kupovinu" koji se nalazi u gornjem desnom uglu i sledeći korak je popunjavanje obrazca za kupovinu.

U svakom trenutku možete odustati od kupovine nekog artikla klikom na ikonicu "X", koji se nalazi pored svakog pojedinačnog artikla i taj isti će biti uklonjen iz korpe.

Kada ste sasvim sigurni da ste odabrali željene naslove, kliknite na "Završi kupovinu".

Unesite vaše podatke (ime, prezime, adresu i telefon) koji su neophodni da bi Vam stigli odabrani artikli.

Krajnji korak u procesu naručivanja je klik na dugme "Naruči".

Napomena: Ako želite da postanete član Kluba knjige „Busola“ kliknite na ikonicu "X", koji se nalazi na dnu narudžbenice. Članstvom u našem klubu stičete pravo posebnih pogodnosti i popusta. Učlanjenje je besplatno, tj. Član postajete automatski, realizacijom prve kupovine.
 

Način plaćanja i isporuke

Nakon što ste naručili željene artikle, primićete poziv radi provere pošiljke i naručenih naslova.

Plaćanje se vrši pre slanja pošiljke, na celoj teritoriji Srbije.

Isporuka se vrši putem pošte. Knjige se šalju dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom kao tiskovina.
 

Uslovi reklamacija i kontakt

Reklamacije se isključivo mogu podneti u slučaju da je isporučeni artikal oštećen, nekompletan ili ne odgovara popunjenoj narudžbini.

Ukoliko imate reklamaciju, nelagodnosti pri ostavljanju kontakt informacija ili pitanje druge vrste, kontaktirajte nas telefonom 011/7188829 i 7188830 ili putem e-maila office@admiral-books.rs 
 

Napomena

Svi Vaši podaci, koje ostavljate pri kupovini, vidljivi su isključivo samo administratoru.